LEUKE UITSTAPJES
Klik op de foto voor een vergroting

Costa Blanca
Javea is een kleine havenstad met oude vestingmuren. Een kale rots De "Penón de Ifach" die 325 meter boven de zee uitsteekt en een indrukwekkend symbool voor Calpa is.
Klik hier voor de plattegrond.

Middeleeuws toernooi
Ruisende lansen, briessende paarden, glinsterende harnassen en jonkvrouwen die voor hun helden vrezen. Dit alles, terwijl u van een heerlijk diner in het "Kasteel van de Graag van Alfaz" in de plaats Alfaz del Pi geniet.
Klik hier voor de plattegrond.
Schitterend Valencia
Een stukje hemel dat uit de lucht viel. Zo werd Valencia in het verleden genoemd. Vroeger was het de hoofdstad van een koninkrijk en tegenwoordig is het een universiteitsstad, bisdom, de derde stand van Spanje en zonder enig twijfel een zeer aantrekkelijk doel.
Klik hier voor de plattegrond.
Limón Express
Een comfortabele treinreis door het landschap van de Costa Blanca geeft ons een andere kijk op deze streek dan in de auto of bus. De toch voert langs Altea, Calpe, Benisa en Teulada naar Gata de Gorgos.
Klik hier voor de plattegrond.
Benidorm Palace (avond)
De beste feestzaal van de Costa Blancca is het "Benidorm Palace" op 5 kilometer van het centrum waar zowel internationale als klassiek Spaans getinte voorstellingen gegeven worden. De gelegenheid om van een onvergetelijke gala-avond te genieten.
Klik hier voor de plattegrond.
Het palmbos van Elche
In Elche is het grootste palmbos van Europe en de Arabisch getinte cultuur voor tuinen en moestuinen. Een wandeling door het gemeentepark is haast een excursie door Noord-Afrika, omdat het oude stadsplan grotendeels bewaard is gebleven.
Klik hier voor de plattegrond.
Markt in Altea
Het prachtige plaatsje Altea (op 15 km. van Benidorm) heeft veel van de oorspronkelijk bouwkunst bewaard en vormt met het witte huizen en geplaveide steegjes een prachtig decor voor de markt die hier elke dinsdag gehouden wordt.
Klik hier voor de plattegrond.
Benidorm Palace en diner
De beste feestzaal van de Costa Blanca. "Benidorm Palace" biedt een avond met voorstellingen en optredens waarbij het diner inbegrepen is.
Klik hier voor de plattegrond.
Cruise naar het eiland Benidorm & Aquascope
In de baai tussen de 2 stranden van Levante en Poniente, ligt het eiland Benidorm dat als een zeenatuurgebied bewaard is gebleven. Boten met een glasbodem bieden de gelegendheid om de mooie waterfauna en flora te bekijken.
Klik hier voor de plattegrond.
Guadalest - Algar
Callosa de Ensarria, op 17 km. van Benidorm, is bekend om zijn mispelkwekerij. Hier vlakbij ligt de spectaculaire waterval "Fuentes del Algar".
Klik hier voor de plattegrond.
Aqualandia
Ontspanning en vermaak voor het hele gezin en een groot aantal opwindende attracties vormen het aanbod van dit enorme waterpark op 5 km. van Benidorm. Er worden zeehonden en papagaaienshows gegeven. Voor de kleine bezoekertjes is er het minipark "Infantilandia".
Klik hier voor de plattegrond
Cruise langs de kust van Calpe
Een schitterende cruise langs de kust van Calpe. De tocht voert langs de haven van Benidorm, Altea. Altea La Vieja, Mascarat en Puerto de Vampomanes tot aan Puerto de Calpe. Daar kunt u op eigen houtje aan land gaan en later met een bootje weer aan boord komen.
Klik hier voor de plattegrond.
Guadalest, de moorse schuilplaats
Dit was het laatste toevluchtsoord van de Arabieren in deze streek en het is tegenwoordig één van de mooiste bergdorpjes ten noorden van Benidorm. Guadales maakt indruk niet alleen vanwege de droeve geschiedenis maar ook vanwege de indrukwekkende ligging.
Klik hier voor de plattegrond.
Mundomar
"Mundomar" is een ideale leefruimte voor exotische land- en zeedieren. De uitstekende omstandigheden in de Sierra Helada en de bijdrage van deskundigen maken dit park dat in 1997 haar poorten opende, tot een eerste klas attractie.
Klik hier voor de plattegrond.